przez JoannaOsiecka » 19 lut 2013, 15:48
Zobaczcie to czy dobrze, jakieś uwagi/sugestię do tego ???
Witam wszystkich serdecznie na seminarium naukowym pod tytułem „Tworzenie świata gier” organizowanym przez Politechnikę Lubelską.
Na początku chciałam podziękować naszym gościom za przybycie oraz za pomoc w realizowaniu przedsięwzięcia , szczególnie dziekanowi prof. dr hab. inż. Klaudiuszowi Lenikowi , kierownikowi KMiTN dr Mariuszowi Śniadkowskiemu oraz pozostałemu szanownemu gronu wykładowców przybyłych z PL oraz panu Mateuszowi Piaskiewiczowi, który pełni funkcję Senior Level Artist w firmie Techland.
Dziękujemy również Nowemu Tygodnikowi, który jest patronatem medialnym naszego wydarzenia.
Także z tego miejsca w imieniu Koła Naukowego Infonabi chciałam pogratulować firmie Techland kolejnego osiągnięcia prestiżowej nagrody Gazeli Biznesu.
Organizatorem seminarium jest Studenckie Koło Naukowe Infonabi, na czele z dr. Robertem Lisem, które zajmuje się zastosowaniem informatyki w nauce i biznesie. Naszym celem jest poznanie nowoczesnych technologii oraz ciągłe kształcenie się w tym kierunku, rozbudzanie zainteresowań naukowych, wdrażanie do pracy naukowej i badawczej, współpraca z innymi ośrodkami, integracja środowiska studenckiego i naukowego a także dążenie do tworzenia ciekawych seminariów.
Jak sam temat wskazuje dzisiaj będziemy analizować tworzenie gier komputerowych.
Przedstawię teraz czasowe ramy poszczególnych wystąpień.
16.15 – 18:00 prelekcja firmy Techland
18.00 - 18.30 prelekcja opiekuna koła naukowego
18.30-20.00 Dyskusja i zakończenie
Jednak za nim przejdziemy do pierwszego punktu naszego programu, zapraszam dziekana/ kierownika do wygłoszenia kilku słów. { Wiadomo kto będzie się wypowiadał?} Serdecznie zapraszam do aktywnego udziału w seminarium.
Dziękuje za wygłoszone słowo i zapraszam p. Mateusza Piaskiewicza z firmy Techland do wygłoszenia prelekcji na temat tworzenia gier.
Bardzo dziękujemy za wiele cennych informacji zawartych w wypowiedzi, które na pewno zaowocują w przyszłości i zapraszam teraz do wygłoszenia prelekcji opiekuna koła naukowego INFONABI p. dr Roberta Lisa.
Dziękujemy naszemu opiekunowi za wygłoszenie ciekawej prelekcji.
To jeszcze nie koniec naszego spotkania. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi lub inne spostrzeżenia, z którymi chciałby się podzielić, lub chciałby zadać jakieś pytanie naszym gościom, to koniecznie zachęcam do włączenia się w dyskusję.
{Jak ma wyglądać ta dyskusja ?}
Wszystko co dobre, szybko się kończy. Tak samo jest z naszym Seminarium, które niestety dobiega końca. Mamy nadzieje, że udało nam się zrealizować cel naszego spotkania. Oraz, że państwo nie żałują zainwestowanego czasu na przybycie. Jeszcze raz chciałam podziękować Państwu za tak liczną obecność oraz aktywny udział , a także zachęcić do uczestnictwa w naszym kole naukowym Infonabi, które pozwala nam zdobyć wiele ważnych informacji oraz bezcenne doświadczenie.