tomaszlukaszuk napisał(a):maly news dotyczacy techlandu http://gry.onet.pl/wiadomosci/techland-zdobywca-nagrody-gazele-biznesu,1,5405828,artykul.html, w czasie seminarium nalezalo by jakos pogratulowac laureatom, chociarz slownie w czasie przywitania:)
olaftarlowski napisał(a):Plakaty - przygotowanie: Tomasz Łukaszuk
kamilmalkiewicz napisał(a):I FanPage koła : https://www.facebook.com/Infonabi
WojciechDrag napisał(a):Ja mogę zająć się plakatami na UMCS i akademikach UMCS oraz w Technikum Elektronicznym.
MaretyczPawel napisał(a):Sporo osób zrezygnowało i zrobił mi się spory bałagan w liście. Ktoś orientuje się kogo mogę wykreślić? A i jestem w trakcie "ściągania" technikum elektronicznego z Krasnegostawu, jak się uda to na puste krzesła nie powinniśmy narzekać.
kamilmalkiewicz napisał(a):Panie Doktorze czy politechnika dała by jakieś pieniądze na promocje seminarium? Myślę ze maxymalnie 100 zł wystarczy na podstawową reklamę. Mam pewien pomysł ale za darmo się nie da tego robić a jestem pewny ,że odzew był by większy niż z plakatów czy ulotek.
MaretyczPawel napisał(a):Zależy mi jedynie na tym, aby nie zostać na lodzie oraz być użytecznym. Po prostu nie chciałbym, żeby mi ktoś zarzucił pasożytnictwo, ale skoro tak stawiasz sprawę Wojciechu to nie widzę żadnego problemu.
WojciechZygawski napisał(a):Panie Wojciechu,
bardzo proszę jeszcze nie drukować tego plakatu.
Doceniam Państwa starania, ale zarówno forma jak i treść plakatu nie do końca nam odpowiada.
Pracuję aktualnie razem z naszymi grafikami nad projektem plakatu także myślę, że w ciągu najbliższych dni będę mogła wysłać do Pana naszą propozycję.
Pozdrawiam serdecznie,
Pozwoliłem sobie ujawnić treść wiadomości od Techalndu w sprawie plakatów... Niestety nasze plakaty jednak nie przypadły im do gustu i zakazali druku.... nie wiem co dalej z tym mam zrobić...
JarekSpiewak1 napisał(a):dobra a ja za co mam się zabarać??
KwiatekAdrian napisał(a):@JarekSpiewak1
Będziemy zbierać pieniądze na zakupy. :)
RobertLis napisał(a): autor: RobertLis » 03 lut 2013, 13:56
JarekSpiewak1 pisze:
dobra a ja za co mam się zabarać??
Do zrobienia jest:
- pisemne zaproszenie dla Techlandu (do zrobienia i zaniesienia do Katedry MiTN do pok. 238);
- wypełnienie druków zgłoszenia seminarium do rektora;
- roznoszenie plakatów;
- informowanie mediów.
Lepiej znajdźcie sponsorów informatycznych: Asseco, Comarch, Vico itp.
PawelNowaczek napisał(a):Przez weekend zająłem się rozesłaniem informacji (oficjalnej mailowej) o wydarzeniu do zarówno lokalnych mediów...
KwiatekAdrian napisał(a):Lepiej znajdźcie sponsorów informatycznych: Asseco, Comarch, Vico itp.
Przedstawiciele od sponsorów też mają zostać zaproszeni na seminarium?