Techland - organizacja seminarium naukowego w 2013 r.

Organizacja seminariów i inna działalność Koła Naukowego

Re: EyeTracker - organizacja seminarium naukowego w 2012 r.

Postprzez MarcinKosinski » 23 sty 2013, 16:13

Myśłę, że na nasze potrzeby drukowanie plakatów i ulotek w drukarni jest nieopłacalne. Niezależnie od ich ilości musimy zapłacić za matrycę, a to nie są małe koszta. Plakaty i ulotki można wydrukować w jakimś punkcie xero, najlepiej na formacie A3 (2 plakaty lub 8 ulotek), ja je potem potnę ;)

Jeżeli jednak jakaś firma zechciałaby zasponsorować wydruk ich, to wysłałem do drukarni zapytanie o wycenę.
MarcinKosinski

Postprzez WojciechZygawski » 23 sty 2013, 16:32

Tak Joasiu ja mam to w surowym stanie trzeba to zredagować do dziekana o wynajęcie sali. I jeszcze jedno pismo do kierownika katedry o pozwolenie i te samo pismo musi iść do dziekana równierz o pozwolenie.

Jeśli chodzi o plakaty firma techland dała propozycje pokrycia kosztów. Lecz Politechnika zgodziła się nas za sponsorować do 100 zł podobno.

Więc potrzebujemy kosztorysu co i jak tamtym pisać.
WojciechZygawski

Postprzez katarzynamazurek » 23 sty 2013, 17:21

dr Lis wczoraj mi przekazał że on bierze odpowiedzialność za wydrukowanie plakatów :)
katarzynamazurek

Postprzez WojciechZygawski » 23 sty 2013, 19:06

To projekty proszę mu je przekazać i mi podesłać prototypy plakatów z logiem Techlandu i tematem data jak narazie może być umowna ale musze im wyslac prototypy.
WojciechZygawski

Postprzez HelenaWaclawik » 23 sty 2013, 21:49

W związku z tym, że wraz z Katarzyną Mazurek jestem odpowiedzialna za rozlepianie plakatów, pomyślałam, że dobrym pomysłem byłoby wywieszeniu kilku z nich w liceach lub w Technikum Elektronicznym na Wojciechowskiej - uczniowie starszych klas na pewno byliby zainteresowani wzięciem udziału w tym przedsięwzięciu.
No chyba, że seminarium jest przeznaczone tylko dla studentów. Proszę o komentarz w tej sprawie.

Poza tym, sądzę, że udział w seminarium mógłby zachęcić maturzystów do zainteresowania się studiowaniem na Politechnice Lubelskiej.
HelenaWaclawik

Postprzez WojciechZygawski » 24 sty 2013, 9:58

Dobry pomysł z tymi maturzystami. Seminarium jest przeznaczone dla każdego.
Dziś porozmawiam z Dziekanem o tym czy mógłby tych wykładowców ściągnąć czy my napiszemy pismo on podpisze i wyślemy do nich w kwesti zwolnienia studentów z wykładu wzamian na przyjście na seminarium wrazie czego potrzebna będzie potrzebna osoba do pomocy przy tym czyli zredagowaniu.
WojciechZygawski

Postprzez HelenaWaclawik » 24 sty 2013, 10:02

Wojtek, ja mogłabym zredagować to pismo o zwolnienie studentów na seminarium. Później je prześlę, żeby uzgodnić, czy jest wszystko ok.
HelenaWaclawik

Postprzez katarzynamazurek » 24 sty 2013, 17:14

Dzisiaj dogadaliśmy się z Helą i zajmiemy się tym tekstem :)
katarzynamazurek

Postprzez KwiatekAdrian » 25 sty 2013, 0:57

@WojciechZygawski
Jeżeli będzie dużo osób, to musimy zarezerwować Aulę. Sala 130 będzie za mała. Jeszcze jedna rzecz co do sali 130, może w czasie przerwy semestralnej naprawią gniazdo od podłączania komputera do rzutnika.
KwiatekAdrian

Postprzez WojciechZygawski » 25 sty 2013, 8:34

gniazdko jest już naprawionę podobno a innej sali niestety niema wiec ta musi nam wystarczyć. lepiej żeby była za mała sala niż za duża.
Data seminarium to 22 luty 16,00-18.00
WojciechZygawski

Postprzez WojciechZygawski » 25 sty 2013, 9:20

Przepraszam bardzo czy ktoś mi może w końcu wysałać te plakaty głoszące seminarium z techlandem a nie jakieś plakaty promujace koło naukowe!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to takie trudne!!!!!! miało być wszystko zrobione a tutaj ich nie widzę jeśli nie zauważyłem przepraszam ale weżcie mi je wyślijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WojciechZygawski

Postprzez MarcinKosinski » 25 sty 2013, 10:08

WojciechZygawski napisał(a):Przepraszam bardzo czy ktoś mi może w końcu wysałać te plakaty głoszące seminarium z techlandem a nie jakieś plakaty promujace koło naukowe!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to takie trudne!!!!!! miało być wszystko zrobione a tutaj ich nie widzę jeśli nie zauważyłem przepraszam ale weżcie mi je wyślijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daj maila, to Ci go prześle. Forum ostatnio coś kuleje i się nie chce załadowac.
MarcinKosinski

Postprzez JoannaOsiecka » 25 sty 2013, 10:21

Dziewczyny to przy okazji nie możecie jeszcze zająć się tymi pismami na pozwolenie ?? Tylko dajcie szybko odpowiedź. Bo one będą miały chyba podobne formy tylko będą różniły się celami ? Czy tylko mi się wydaje ?
JoannaOsiecka

Postprzez WojciechZygawski » 25 sty 2013, 11:00

Mrwojtek996@wp.pl tutaj wysyłać

Dzisiaj ide z Kaśką po podpisy...
WojciechZygawski

Postprzez JoannaOsiecka » 25 sty 2013, 11:08

Jakie podpisy ?? Wstępnie ułożyłam coś takiego (to jest tylko wstępna wersja w wordzie inaczej wygląda) Nie wiem czy aż takie dane osoby odpowiedzialnej są potrzebne?

WYNAJMUJĄCY (dane) NAJMUJĄCY (dane)

WNIOSEK O WYNAJĘCIE SALI

Zwracam się z prośbą o wyrażenie zgody na wynajęcie sali ......................•................ w celu przeprowadzenia seminarium naukowego (temat) dla Koła Naukowego InfoNabi.
Rozpoczęcie seminarium planujemy na dzień (xx) o godzinie (xx).
Seminarium będzie trwało (xx)
Osoba odpowiedzialna za prowadzenie seminarium:
(imię i nazwisko)
(adres zamieszkania)
(numer telefonu)
(numer dowodu osobistego)
(N/P)
Dodatkowe informacje:
1. Będziemy korzystać z: (wymienić z czego…)

, ...

(miejscowość i data) (podpis)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rubryki dla najmującego i wynajmującego
JoannaOsiecka

Postprzez JoannaOsiecka » 25 sty 2013, 11:19

No i chyba na takiej samej zasadzie może być pozwolenie o przeprowadzenia seminarium, tylko napisać WNIOSEK O POZWOLENIE PRZEPROWADZENIA SEMINARIUM
Tylko, że w pierwszym zdaniu napisać zwracam się z prośbą o pozwolenie na przeprowadzenie seminarium naukowego (...) w dniach (...).
Czy inaczej ?
Wojtek już wysłałam Ci na meila w wordzie, tylko uzupełnij danymi a to już chyba nie jest większy problem. Układałam na szybko, więc pisać jak coś do zmian jest.
JoannaOsiecka

Postprzez MarcinKosinski » 25 sty 2013, 11:38

Poszedł mail z plakatem.

Jak ktoś chce zobaczyć plakat, to proszę: http://i50.tinypic.com/35hmzbs.png

czekam na ewentualne sugestie co do poprawek.
MarcinKosinski

Postprzez WojciechZygawski » 25 sty 2013, 14:24

Plakaty spoko ładne naprawdę ok.

Następna kwestia to media Kamil pisz do mediów co dzienie aby w końcu cokolwiek odpisali będzie to znaczyło że jednak ktoś poświecił dla nas czas.
Pisz co dzień do nich. Nawet jak odpiszą nie pisz już do nas to będzie znak że jednak ktoś czyta tą pocztę jedna gazeta to trochę mało wiec walczymy !!!!!!
WojciechZygawski

Postprzez MarcinKosinski » 25 sty 2013, 14:49

Nie wiem czy jest sens katować i wysyłać codziennie maile do lokalnych mediów, mnie takie katowanie by zraziło i bym odmówił patronatu nad akcją.
MarcinKosinski

Postprzez JoannaOsiecka » 25 sty 2013, 14:58

no właśnie mnie też chyba by zraziło.
Wojtek dał techland odpowiedź kto będzie i jaki program ?
JoannaOsiecka

Postprzez HelenaWaclawik » 25 sty 2013, 15:08

Pismo do dziekana o wynajęcie sali już zostało zaniesione, tak samo pismo do kierownika katedry. W obu przypadkach otrzymaliśmy pozytywne odpowiedzi, także to już jest załatwione.
HelenaWaclawik

Postprzez JoannaOsiecka » 25 sty 2013, 15:12

HelenaWaclawik napisał(a):Pismo do dziekana o wynajęcie sali już zostało zaniesione, tak samo pismo do kierownika katedry. W obu przypadkach otrzymaliśmy pozytywne odpowiedzi, także to już jest załatwione.

o no to super :)
JoannaOsiecka

Postprzez HelenaWaclawik » 25 sty 2013, 15:13

Wojtek, jakbyś mógł to napisz, czy dziekan zgodził się na zwolnienie studentów na czas seminarium, to bym szybko napisała pismo do niego w tej sprawie i następna rzecz by była z głowy.
HelenaWaclawik

Postprzez katarzynamazurek » 25 sty 2013, 15:43

Wczoraj zredagowałam pismo do Techlandu i wysłałam Wojtkowi:-)
katarzynamazurek

Postprzez WojciechZygawski » 25 sty 2013, 16:12

Mówiąc co dzień nie miałem na myśli dosłownego co dzień lecz pisać 2 razy w tygodniu czy raz na tydzień a nie raz i wystarczy jakbym tak organizował seminarium czyli jeden emil to bym do tej pory nie nawiązał kontaktu. Jeden patron to troszkę mało nie ukrywam że jakby było 2 byłoby lepiej.

Sam czekam na odpowiedz od nich jak przyślą cokolwiek to od razu ci dam z dziekanem porozmawiam w poniedziałek o zwolnieniach.
WojciechZygawski

Postprzez KwiatekAdrian » 25 sty 2013, 20:06

Co do plakatu, to chyba jest w nim błąd: "Masz pomysł na gre?"
Powinno być, jeśli się nie mylę "grę".
Druga rzecz, data, a dokładniej rok. Nie 2012 tylko 2013.
Dodałbym jeszcze to, gdzie odbywa się impreza. Przynajmniej, że jest to Politechnika Lubelska.
Techland jest bardziej znany z tytułów Dead Island i Call of Juarez.
Takie są moje uwagi, jeżeli w czymś nie mam racji to dajcie znać.
Ostatnio edytowano 25 sty 2013, 20:34 przez KwiatekAdrian, łącznie edytowano 1 raz
KwiatekAdrian

Postprzez KwiatekAdrian » 25 sty 2013, 20:30

Na patrona medialnego można by było wziąć jakieś radio (http://centrum.fm/kontakt/ albo http://moje.radio.lublin.pl/kontakt.html). Można by było dać też jakąś informację w gazetce naszej Politechniki "Plagiat" (http://plagiat.pollub.pl/www/?page_id=470).
KwiatekAdrian

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:00

katarzynamazurek napisał(a):dr Lis wczoraj mi przekazał że on bierze odpowiedzialność za wydrukowanie plakatów :)

Poproszę o obrazek plakatu a wydrukuję go i powielę.
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:00

HelenaWaclawik napisał(a):W związku z tym, że wraz z Katarzyną Mazurek jestem odpowiedzialna za rozlepianie plakatów, pomyślałam, że dobrym pomysłem byłoby wywieszeniu kilku z nich w liceach lub w Technikum Elektronicznym na Wojciechowskiej - uczniowie starszych klas na pewno byliby zainteresowani wzięciem udziału w tym przedsięwzięciu.
No chyba, że seminarium jest przeznaczone tylko dla studentów. Proszę o komentarz w tej sprawie.

Poza tym, sądzę, że udział w seminarium mógłby zachęcić maturzystów do zainteresowania się studiowaniem na Politechnice Lubelskiej.

Wspaniały pomysł!!!
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:02

KwiatekAdrian napisał(a):@WojciechZygawski
Jeżeli będzie dużo osób, to musimy zarezerwować Aulę. Sala 130 będzie za mała. Jeszcze jedna rzecz co do sali 130, może w czasie przerwy semestralnej naprawią gniazdo od podłączania komputera do rzutnika.

Koniecznie należy zarezerwować AULĘ!!! W razie kolizji z zajęciami poprosimy wykładowcę by wraz ze swoimi studentami został na naszym seminarium w AULI.
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:03

MarcinKosinski napisał(a):
WojciechZygawski napisał(a):Przepraszam bardzo czy ktoś mi może w końcu wysałać te plakaty głoszące seminarium z techlandem a nie jakieś plakaty promujace koło naukowe!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to takie trudne!!!!!! miało być wszystko zrobione a tutaj ich nie widzę jeśli nie zauważyłem przepraszam ale weżcie mi je wyślijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daj maila, to Ci go prześle. Forum ostatnio coś kuleje i się nie chce załadowac.

Nie kuleje tylko nie ma miejsca na dysku. Proszę wstawiać linka do obrazu plakatu na serwerze zewnętrznym np. dreambox lub skydrive.
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:06

MarcinKosinski napisał(a):Poszedł mail z plakatem.

Robi wrażenie. Niestety mam możliwość drukowania tylko mono ale za to może się uda na A3. W poniedziałek od 12 plakaty są do odbioru i rozwieszania w sali 238. Niech rozwieszający zaopatrzą się w taśmę samoprzylepną, nożyczki i pineski.
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:09

WojciechZygawski napisał(a):gniazdko jest już naprawionę podobno a innej sali niestety niema wiec ta musi nam wystarczyć. lepiej żeby była za mała sala niż za duża.
Data seminarium to 22 luty 16,00-18.00

Jeśli jest to data i godzina, która odpowiada Techlandowi to niech tak zostanie. Jeśli jednak można coś modyfikować to lepsza jest jak najwcześniejsza godzina np. od 10-tej bo wówczas przyjdzie więcej studentów oddelegowanych przez wykładowców.
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:14

JoannaOsiecka napisał(a):Jakie podpisy ?? Wstępnie ułożyłam coś takiego (to jest tylko wstępna wersja w wordzie inaczej wygląda) Nie wiem czy aż takie dane osoby odpowiedzialnej są potrzebne?

WYNAJMUJĄCY (dane) NAJMUJĄCY (dane)

WNIOSEK O WYNAJĘCIE SALI

Zwracam się z prośbą o wyrażenie zgody na wynajęcie sali ......................•................ w celu przeprowadzenia seminarium naukowego (temat) dla Koła Naukowego InfoNabi.
Rozpoczęcie seminarium planujemy na dzień (xx) o godzinie (xx).
Seminarium będzie trwało (xx)
Osoba odpowiedzialna za prowadzenie seminarium:
(imię i nazwisko)
(adres zamieszkania)
(numer telefonu)
(numer dowodu osobistego)
(N/P)
Dodatkowe informacje:
1. Będziemy korzystać z: (wymienić z czego…)

, ...

(miejscowość i data) (podpis)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rubryki dla najmującego i wynajmującego

Wynajmujący/najmujący InfoNaBi przy KMiTN
sala: AULA
Temat: Nowoczesne metody tworzenia gier komputerowych
dzień 22.02.2013
godzina 18.00 (jak się da to wcześniej proszę to uzgodnić z p. Zygawskim)
czas 3 godziny
osoba: W. Zygawski (bez innych danych)
prelegent: pracownik firmy Techland
potrzebny: projektor
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:16

Proszę poprawić błędy:
gr(e) - ę
rok 20(12 - 13
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:18

Proszę poprawić:
gdzie odbywa się impreza:
Politechnika Lubelska, Wydział Podstaw Techniki, AULA

Techland jest bardziej znany z tytułów Dead Island i Call of Juarez.
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 25 sty 2013, 22:25

Równolegle zgodnie z rozporządzeniem Rektora http://www.pollub.pl/pl/news/get/id/1516 należy:

wypełnić INFORMACJA o organizowanej konferencji naukowej,
wypełnić PRELIMINARZ BUDŻETOWY organizowanej konferencji poprzez wpisanie wszędzie: ,,bez kosztów'',
opracować programu seminarium (18-18.30 Powitanie gości i prezentacja agendy, 18.30-20.30 prelekcja firmy Techland nt. sposobu pisania gier komputerowych, 20.30-21.00 referat dr Roberta Lisa nt. bezpieczeństwa danych firmowych, 21.00.21.30 dyskusja, wnioski i zakończenie seminarium.
przekazać mi do weryfikacji do sali 238 (każdego dnia) lub 239 (poniedziałek 11.30-13.00)
wydrukować i przekazać do kierownika KMiTN do pok. 238 celem podpisania, i w konsekwencji złożenie do rektoratu Prorektorowi ds. Nauki.
Ponieważ jest już b. mało czasu proszę wysłać e-mailem do Rektora wymagane rozporządzeniem powyższym dokumenty niepodpisane równolegle z ich złożeniem.
RobertLis
Administrator

Postprzez kamilmalkiewicz » 25 sty 2013, 23:08

WojciechZygawski napisał(a):Plakaty spoko ładne naprawdę ok.

Następna kwestia to media Kamil pisz do mediów co dzienie aby w końcu cokolwiek odpisali będzie to znaczyło że jednak ktoś poświecił dla nas czas.
Pisz co dzień do nich. Nawet jak odpiszą nie pisz już do nas to będzie znak że jednak ktoś czyta tą pocztę jedna gazeta to trochę mało wiec walczymy !!!!!!

Drogi Wojciechu razem z Kamilem Tetychem i Pawłem Nowaczkiem robimy co w naszej mocy.
kamilmalkiewicz

Postprzez kamilmalkiewicz » 25 sty 2013, 23:12

Wysłałem dziś e-meile do administratora fanpage'u Politechniki na Facebooku czy utworzą wydarzenie z ich konta.

Na plakacie brakuje informacji ,że seminarium jest darmowe.

@Edit

http://www.mmlublin.pl/meeting/329919/N ... wych..html
kamilmalkiewicz

Postprzez WojciechZygawski » 26 sty 2013, 10:51

Sala jest już za rezerwowana ox-130 data też już jest zaklepana wczoraj złożyłem papiery.

proszę tylko o poprawę plakatu na ładniejszy ja im wysałem prototyp.
WojciechZygawski

Postprzez kamilmalkiewicz » 26 sty 2013, 14:26

Proszę o wstrzymanie się z drukowaniem plakatów i ulotek bo być może bedzie kolejny patronat.
kamilmalkiewicz

Postprzez KwiatekAdrian » 26 sty 2013, 16:35

@kamilmalkiewicz
Kto jeszcze będzie patronem medialnym?
KwiatekAdrian

Postprzez kamilmalkiewicz » 26 sty 2013, 21:07

MMlublin/pl i Dziennik Wschodni czekam na oficjalną odpowiedź od nich.
kamilmalkiewicz

Postprzez MarcinKosinski » 27 sty 2013, 18:51

MarcinKosinski

Postprzez RobertLis » 27 sty 2013, 21:36

WojciechZygawski napisał(a):Sala jest już za rezerwowana ox-130 data też już jest zaklepana wczoraj złożyłem papiery.

Jeśli będzie to sala Ox 130 to proszę poprawić plakat. I w MMLublin i na plakacie jest, że ma być to aula więc dlaczego jest rezerwowana sala Ox130? Seminarium ma się odbyć w środę o 16-tej to aula powinna być już pusta lub w dziekanacie Panie przeniosą zajęcia z auli do Ox130 byśmy mogli w lepszych warunkach poprowadzić seminarium.
Proszę p.Zygawskiego o ostateczną decyzję: czy Ox 130 czy Aula?
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 27 sty 2013, 21:39

Wydrukuję plakaty w/g zamieszczonego wzoru i będą do odbioru od poniedziałku przed 13-tą w pok. 238. W pozostałe dni proszę odbierać w godz. 8-15 w pok 238. Jeśli się coś zmieni w sali lub dacie to jeszcze we wtorek będę mógł wydrukować nowe. Proszę o podawanie ilości potrzebnych plakatów i deklarację gdzie zostaną rozwieszone przez ulotkowców.
RobertLis
Administrator

Postprzez WojciechDrag » 28 sty 2013, 0:13

Wydaję mi się, że około 40- 50 plakatów powinno wystarczyć. Plakaty zostaną rozwieszone na uczelniach UMCS, KUL, UP i oczywiście u nas na każdym wydziale.
WojciechDrag

Postprzez WojciechZygawski » 28 sty 2013, 10:00

Błędy wynikające z salą są spowodowane dziwnym nazewnictwem tzn nad wejściem do sali piszę aula Stanisława Dobrzyckiego lecz gdy tylko poszliśmy do dziekanatu w celu rezerwacji okazało się że takie coś nie istnieje i poprawiliśmy na sale Ox-130. Wiec to jest oficjalnej miejsce data to 22 Luty od 16 do 18 data przypadła taka gdyż firma na moją propozycję za reagowała mało elastycznie gdyż wysyłanie ludzi w tygodniu pracy na seminarium nie jest dla nich atrakcyjne a tak minimalizują straty tą datą, a wiec podjąłem decyzję że uznam tą datę za datę seminarium gdyż niema co przedłużać tej kwestii gdyż nie możemy ruszyć z plakatami, ulotkai i szeroko zakrojoną akcją reklamującą nasze seminarium w mediach oraz innych uczelniach. Kierownik Katedry został oficjalnie zaproszony prze ze mnie Katarzynę Mazurek i Helenę Wacławik. Oraz wyraził już pisemną zgodę na tego typu przedsięwzięcie. W dziekanacie pozostawiliśmy papiery do podpisania lecz to podobno formalność. Jeśli chodzi o plakaty proszę nanieść poprawki a ja wyślę ostateczną formę do firmy.
PS: Proszę Katarzynę Żyłę o wysłanie uzupełnionych przez nią formularzy formą elektroniczną.
Oczekuje na opis i nazwiska dotej pory nie odpisali gdyż był weekend.
WojciechZygawski

Postprzez RobertLis » 28 sty 2013, 10:28

WojciechZygawski napisał(a):Błędy wynikające z salą są spowodowane dziwnym nazewnictwem tzn nad wejściem do sali piszę aula Stanisława Dobrzyckiego lecz gdy tylko poszliśmy do dziekanatu w celu rezerwacji okazało się że takie coś nie istnieje i poprawiliśmy na
sale Ox-130. Wiec to jest oficjalnej miejsce
data to 22 Luty od 16 do 18

Może zostawmy na plakatach Aulę a ja poproszę w dziekanacie by zarezerwowano:
Aula im. Jana Pawła II, Wydział Podstaw Techniki, Politechnika Lubelska
na datę 22 luty (środa) w godz. 16-20 (mamy wspaniałych organizatorów to na pewno przeciągnie się spotkanie).
RobertLis
Administrator

Postprzez RobertLis » 28 sty 2013, 10:32

Zapraszam po plakaty do pok. 238
Proponuję by jedna do dwóch osób rozwiesiły:
akademiki PL i akademiki UMCS
Proponuję by kolejna jedna do dwóch osób rozwiesiły:
wydziały: WPT, WM, WEiI, WZ, WB, WInż PL
Wszystkie wydziały UMCS
Technikum Elektroniczne
Wszystkie wydziały Uniw. Przyrod.
Inne propozycje?
Proszę rozwieszających by uzgadniali z portierem rozwieszenie seminarium naukowego, bezpłatnego, imprezy otwartej dla studentów.
Proszę rozwieszających by dokumentowali rozwieszenie zdjęciami wydziałów na tle plakatów.
RobertLis
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do InfoNaBi - aktywność Koła Naukowego