WojciechZygawski napisał(a):Przepraszam bardzo czy ktoś mi może w końcu wysałać te plakaty głoszące seminarium z techlandem a nie jakieś plakaty promujace koło naukowe!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to takie trudne!!!!!! miało być wszystko zrobione a tutaj ich nie widzę jeśli nie zauważyłem przepraszam ale weżcie mi je wyślijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HelenaWaclawik napisał(a):Pismo do dziekana o wynajęcie sali już zostało zaniesione, tak samo pismo do kierownika katedry. W obu przypadkach otrzymaliśmy pozytywne odpowiedzi, także to już jest załatwione.
katarzynamazurek napisał(a):dr Lis wczoraj mi przekazał że on bierze odpowiedzialność za wydrukowanie plakatów :)
HelenaWaclawik napisał(a):W związku z tym, że wraz z Katarzyną Mazurek jestem odpowiedzialna za rozlepianie plakatów, pomyślałam, że dobrym pomysłem byłoby wywieszeniu kilku z nich w liceach lub w Technikum Elektronicznym na Wojciechowskiej - uczniowie starszych klas na pewno byliby zainteresowani wzięciem udziału w tym przedsięwzięciu.
No chyba, że seminarium jest przeznaczone tylko dla studentów. Proszę o komentarz w tej sprawie.
Poza tym, sądzę, że udział w seminarium mógłby zachęcić maturzystów do zainteresowania się studiowaniem na Politechnice Lubelskiej.
KwiatekAdrian napisał(a):@WojciechZygawski
Jeżeli będzie dużo osób, to musimy zarezerwować Aulę. Sala 130 będzie za mała. Jeszcze jedna rzecz co do sali 130, może w czasie przerwy semestralnej naprawią gniazdo od podłączania komputera do rzutnika.
MarcinKosinski napisał(a):WojciechZygawski napisał(a):Przepraszam bardzo czy ktoś mi może w końcu wysałać te plakaty głoszące seminarium z techlandem a nie jakieś plakaty promujace koło naukowe!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to takie trudne!!!!!! miało być wszystko zrobione a tutaj ich nie widzę jeśli nie zauważyłem przepraszam ale weżcie mi je wyślijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj maila, to Ci go prześle. Forum ostatnio coś kuleje i się nie chce załadowac.
MarcinKosinski napisał(a):Poszedł mail z plakatem.
Jak ktoś chce zobaczyć plakat, to proszę: http://i50.tinypic.com/35hmzbs.png
czekam na ewentualne sugestie co do poprawek.
WojciechZygawski napisał(a):gniazdko jest już naprawionę podobno a innej sali niestety niema wiec ta musi nam wystarczyć. lepiej żeby była za mała sala niż za duża.
Data seminarium to 22 luty 16,00-18.00
JoannaOsiecka napisał(a):Jakie podpisy ?? Wstępnie ułożyłam coś takiego (to jest tylko wstępna wersja w wordzie inaczej wygląda) Nie wiem czy aż takie dane osoby odpowiedzialnej są potrzebne?
WYNAJMUJĄCY (dane) NAJMUJĄCY (dane)
WNIOSEK O WYNAJĘCIE SALI
Zwracam się z prośbą o wyrażenie zgody na wynajęcie sali ......................•................ w celu przeprowadzenia seminarium naukowego (temat) dla Koła Naukowego InfoNabi.
Rozpoczęcie seminarium planujemy na dzień (xx) o godzinie (xx).
Seminarium będzie trwało (xx)
Osoba odpowiedzialna za prowadzenie seminarium:
(imię i nazwisko)
(adres zamieszkania)
(numer telefonu)
(numer dowodu osobistego)
(N/P)
Dodatkowe informacje:
1. Będziemy korzystać z: (wymienić z czego…)
, ...
(miejscowość i data) (podpis)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rubryki dla najmującego i wynajmującego
WojciechZygawski napisał(a):Plakaty spoko ładne naprawdę ok.
Następna kwestia to media Kamil pisz do mediów co dzienie aby w końcu cokolwiek odpisali będzie to znaczyło że jednak ktoś poświecił dla nas czas.
Pisz co dzień do nich. Nawet jak odpiszą nie pisz już do nas to będzie znak że jednak ktoś czyta tą pocztę jedna gazeta to trochę mało wiec walczymy !!!!!!
WojciechZygawski napisał(a):Sala jest już za rezerwowana ox-130 data też już jest zaklepana wczoraj złożyłem papiery.
WojciechZygawski napisał(a):Błędy wynikające z salą są spowodowane dziwnym nazewnictwem tzn nad wejściem do sali piszę aula Stanisława Dobrzyckiego lecz gdy tylko poszliśmy do dziekanatu w celu rezerwacji okazało się że takie coś nie istnieje i poprawiliśmy na
sale Ox-130. Wiec to jest oficjalnej miejsce
data to 22 Luty od 16 do 18